Billeder fra Formland Upgraded 2014

Formland Upgraded 2014 er netop overstået for denne gang, og i forbindelse med vores besøg om søndagen, får du her serveret en lang række billeder fra messen! Bilederne har min fotograf-kammerat Simon Meyer taget for at indfange lidt af stemningen fra Formland Upgraded, der er en skøn blanding af præsentationen af nye produkter og trends. Sidst men  ikke mindst er det en kærkommen chance for at komme ud i den virkelige verden blandt interiørglade danskere! Således blev det både til besøg og længere snakke hos Høgh Interieur, Nielaus, Livink, og Eckmann Studio hvor pigerne fra Homesick var værter om søndagen!

formland1

 

HAY og Formland går hånd i hånd, og det var en mildest talt imponerende opstilling, som HAY var mødt op med. Der var både et mini market, et amfiteater og et væld af huse, som man kunne gå opdagelse i. Dét var i den grad gennemført!

formland2

formland3

formland12

En af de helt store nyheder på Formland Upgraded var naturligvis Royal Copenhagens nye riflede serie af sort og blåt porcelæn. Det er enormt smukt, nogenlunde fotogent, og så er det så småt begyndt at lande i butikkerne!

formland11

formland10

formland6

Det der er sjovt ved at komme på en messe som Formland Upgraded er muligheden for at se alle de nye virksomheder, som fx Lovewood. Deres “Donut” lysestager er super seje! I samme kategori kan STRUPS nævnes – hvor denne bjørn render med alt opmærksomheden. Både i plakatform, men også som saml-selv-sprællemand!

formland5formland4formland7

Steen Østergaard tegnede i 1966 Cado stolen.  Nu kommer den retur hos Nielaus under navnet Modo290, i et væld af friske farver.

formland8

Hurtigt skud fra Høgh Interieurs stand, hvor Rikke var mødt op med et væld af Piet Hein Gruk plakater – og ikke mindst en masse smukke møbler og nips fra butikken.

formland9

Var du til Formland Upgraded?

Så læg gerne en kommentar herunder, med hvad der inspirerede dig på messen. Selv var vi ganske imponerende over denne skænk, hvor der var kommet hvide kakler på toppen. Hvis du er på Instagram, så tag desuden gerne dine Formland billeder med #detydre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *