Billeder fra DesignTrade 2014

Således blev det også til et besøg på den netop overståede DesignTrade messe i Bellacenteret for detydre.dk! Det er der kommet en række billeder ud af, der alle er skudt med min efterhånden ret trofaste iPhone, og flere af dem blev faktisk så gode, at de fortjener at blive delt på bloggen! Nuvel, billederne vinder nok næppe nogle Pulitzer-priser, men vi synes alligevel, at de lever op til deres formål om at give den helt almindelige designglade dansker et indtryk af hvad DesignTrade er for en størrelse.

Først og fremmest kan og bør det nævnes, at Bellacenteret danner de perfekte rammer for en messe som DesignTrade. Der er et godt lys, behageligt indeklima og med det rå betongulv er det de færreste udstillere der havde gidet at bøvle med at lægge et medbragt gulv. Det er småting, men det er alligevel med til en skabe en helhed, som er en messe som DesignTrade værdig. DesignTrade tiltrækker et væld af interessante virksomheder, som dernæst tiltrækker et væld af indkøbere og sidst men ikke mindst kommer alle de nysgerrige og designglade danskere forbi – heriblandt sådan nogen som mig.

klipklap

Første stop var hos virksomheden by Klip Klap som producerer børnemøbler og øvrige sager til børneværelset – og børneområderne i ens hjem – som fx fold-sammen madresser. Kvaliteten er høj, designet sidder lige i skabet, og så er det altså bare en fornøjelse at møde virksomhedsejere der 100% passionerede for deres produkt.

vissevasse-detydre

Derefter gik turen over til VisseVasse, der netop har udvidet sortimentet af plakater med en helt ny “Dining”-serie foruden endnu flere flotte byplakater! Plakaterne rammer snart butikkerne, ligesom de også kan købes på VisseVasses webshop lige om lidt.

fliparound-detydredetydre-menu-as

Hos designvirksomheden Menu blev det til en god snak med Brand Manager om det tætte samarbejde med virksomhedens designere, og ikke mindst et nærmere kig på en af messens store nyheder: POV stagerne i kobber, messing og koboltblå. Dem kommer vi helt sikkert til at se meget mere til.

nurdesign

I hal B blev det til en snak med Maja fra nur design, og et nærmere kig på de her smukke bakker og lysestager, som bliver produceret her i Danmark. Kombinationen af godt håndværk og godt design er ikke til at tage fejl af, og min forventning er at vi kommer til at se meget mere til nur design i fremtiden.

Derudover blev det til en lang række andre stemningsbilleder fra DesignTrade. Dem får du serveret herunder.

detydre-designtradedetydre-muutostole-detydre

Var du en tur forbi DesignTrade?

Så del endelig dine billeder med os på Instagram ved at tagge dine billeder med #detydre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *