Fredagsfund #46: Tilbud på boligtilbehør

ILVAs weekendtilbud er netop startet, og i denne weekend kan du spare 25-70% på alt boligtilbehør. Der er nu ikke noget som tilbud på boligtilbehør, så det synes vi bestemt er en plads i Fredagsfund værdigt. Vi har desuden bladret en tur rundt i kategorierne og fundet en lang række gode tilbud frem, som kun venter på at blive bestilt. Det kan du se herunder:

Indendørs drivhus

ilva-detydre2

Window farming er oprindeligt et amerikansk koncept, der giver folk i lejligheder muligheder for selv at dyrke krydderurter og lignende i vindueskarmen. Hvis det lyder som noget for dig, så er ovenstående drivhus på tilbud til 224 kr, hvis du bestiller inden søndag kl. 24.00.

Du kan bestille drivhuset ved at klikke hér.

Metalskål

ilva-tilbud-boligtilbehor

Hvis tiden er ved at være moden til en ny frugtskål, så kunne ovenstående måske være et godt bud, selvom skålen i sig selv også er ganske dekorativ. Skålen her koster 142 kr og måler 30 cm. i diamater.

Du kan bestille skålen ved at klikke hér.

Bakke i acaciatræ

bakke-detydre

Ovenstående bakke koster pt. 164 kr. og ligner umiddelbart noget, som sagtens kunne koste mere. Bakken kan desværre ikke bestilles på ILVAs hjemmeside, men ILVA skriver, at man kan ringe til dem for at høre nærmere omkring bestilling. Det kunne altså tyde på, at den er på lager i nogle af butikkerne.

Du kan bestille bakken ved at klikke hér.

Stentøjsskål

skål-detydre

Ovenstående skål er en del af “Nordique” serien hos ILVA, der både med materiale- og farvevalg forsøger at ramme den lidt kølige nordiske stil. Det synes jeg lykkedes overraskende godt. Prisen er 142 kr. – og så kan du stikke besparelsen på 47 kr. lige ned i lommen.

Du kan bestille skålen ved at klikke hér.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *