Fredagsfund #41: Gode tilbud hos Magasin

Jeg har et par foretrukne interiørbutikker, som jeg løbende besøger i min jagt efter en ny lampe til stuen. Da jeg kom forbi Magasins hjemmeside, var der pludselig ikke lang vej til tilbudskategorien, der pt. rummer over 300 forskellige tilbud. Ugens fredagsfund byder derfor på alt fra by Nord sengetøj til Magasin Living sager.

Magasin Living Vence pude

 

pude

Magasin Living er navnet på Magasins egen serie af flotte accessories til boligen. Serien rummer alt fra puder og plaids til sengetæpper og håndklæder. Kort sagt er det altså kvalitetsprodukter til hele boligen. Puden her koster normalt 350 kr, men er pt. på tilbud til 175 kr. Det må siges at være en ganske fornuftig pris på en pude, der med sit grafiske udtryk er en frisk fornyelse til enhver sofa. Puden måler 45×45 cm.

Du kan købe puden hos Magasin ved at klikke hér.

Diamond puf i sort/hvid

puf

Skab en ekstra siddeplads når der er gæster på besøg, eller smid blot fødderne op, når du sidder i sofaen. Puffen måler 50×35 cm, og koster normalt 1270 kr hos Magasin. Pt kan du dog få fingrene i den for 634,50 kr!

Du kan købe puffen hos Magasin ved at klikke hér 

Sengetøj til børnesengen

sengetoej

Lad dig ikke snyde af dimensionerne på sengetøjet her. Det måler altså kun 70×100 cm og er derfor beregnet til babyer, eller i det mindste småbørn. Sengetøjet er designet af by Nord og koster 200 kr, så du kan stikke en besparelse på 200 kr lige ned i lommen.

Du kan købe sengetøjet ved at klikke hér.

Magasin håndklæder

magasin2

Er det tid til nye håndklæder? Så får du 2 stk. for 78 kr hos Magasin. Det kan måske gøres billigere hos JYSK, men det er nu stadig en nem og billig måde få lidt ekstra farve ind på badeværelset.

Du kan købe håndklæderne ved at klikke hér.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *