Æsker og krukker til opbevaring

Selv i det mest minimalistiske hjem, kan det ikke undgås at have småting liggende, som er rare at kunne gemme af vejen i fart, men som egentlig også er gode at have lige ved hånden. Det er i hvert fald tilfældet herhjemme, og det skaber unægteligt et behov for opbevaring af forskellig karakter. I indlægget her får du derfor et par bud på et forskellige løsninger.

Kubus Frame 14

kubus-frame

byLassen udvidede sidste år sortimentet med en serie af æsker i forskellige størrelser og farver. For kendere af Kubus lysestagen er det tydeligt at se hvor inspirationen kommer fra, og kvaliteten er virkelig også høj, og produkterne er gennemtænkte. Se bare det smarte håndtag på låget. Der sidder en fjeder indeni, så du kan stable kasserne ovenpå hinanden. Det er både smart, og samtidig noget jeg ikke har set før. Priserne starter ved 599 kr.

Du kan købe Frame kasserne hos byLassen ved at klikke hér.

Kähler Bellino

bellino

Spiller du ofte terninger og savner du et godt gemmested? Det er måske ikke ikke lige tilfældet, men der er altså plads til lidt af hvert i de fine Bellino krukkerne fra Kähler. De mindste krukker måler 8 cm og den største krukke i serien er 16 cm høj. Priserne starter ved 149 kr.

Du kan købe Bellino krukkerne hos Kähler ved at klikke hér.

HAY kasser

hay-kasser4

HAY kasserne er blevet enormt populære, og pga. det billige materiale kan prisen samtidig holdes nede på et fornuftigt niveau. Du får 7 kasser for 300 kr, og der naturligvis ingen der siger, at du skal stable dem ovenpå hinanden. Der findes desuden flere forskellige farveskalaer, og du kan se dem alle ved at klikke på linket herunder.

Du kan købe kasserne hos HAY ved at klikke hér.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *