Konkurrence: Bliv boligstylist hos by Lassen

Har du en ting eller to fra by Lassen? Er du god til at se muligheder og sætte ting sammen? Og kunne du tænke dig at komme med by Lassen på photoshoot? Så kunne denne konkurrence meget vel være sagen for dig, og hvis du endnu ikke har besluttet dig for hvad Kristi Himmelfartsdag skal bruges til, kan du jo derfor benytte lejligheden til at kreere et vaskeægte Instagram-moment.

Sådan deltager du i konkurrencen

Konkurrencen kører kun på Instagram, og det er ganske simpelt at være med: Dekorér blot et billede med en by Lassen genstand og tag dit billede med #bylassenstylist0214. Herunder kan du se det officielle billede, som by Lassen postede på deres Instagram profil.

10299795_467951373351636_367697320_n

Det med småt

Konkurrencen slutter d. 9 juni, og for at du kan deltage i konkurrencen må din profil på Instagram ikke være privat – for så kan dit billede ikke ses i oversigten over billeder tagget med #bylassenstylist2014. Selve photoshootet varer fra 9-17 og finder sted en hverdag i starten af juli. by Lassen afholder desuden dine rejseudgifter – og mon ikke, at de også byder på frokost! by Lassen forbeholder sig ligeledes retten til at bruge dit profilnavn på deres hjemmeside og nyhedsbreve i forbindelse med deres videre markedsføring af photoshootet.

Pøj pøj!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *