Fredagsfund #33: Spar 20% på Imerco.dk

Lørdag d. 19. april kan du endnu en gang spare 20% på langt de fleste varer på Imerco.dk og i butikkerne. Imerco-kæden har haft en lidt atypisk tilgang til deres mini-udsalg, da tilbuddet også var gældende d. 16 april. I de mellemliggende dage har rabatten ikke været aktiveret, og det må næsten komme til at resultere i en utilfreds kunde eller to, når der igen bliver trukket 20% rabat fra priserne lørdag d. 19 april. Nu har vi i hvert fald gjort vores for at formidle tippet, og i indlægget her har vi udvalgt vores favoritter fra Imercos sortiment.

Royal Copenhagen serveringsfad

royalcph

Selv de mest simple retter kan tage sig flot ud når bliver serveret på det musselmalede serveringsfad fra Royal Copenhagen. Fadet er 36 cm langt og koster 650 kr, før rabatten er fratrukket. Mere information: Klik hér.

Kähler Omaggio sæt

kahler

På trods af at vaserne på billedet herover kun er 8 cm høje, er de stadig pakket med charme. Sættet består af tre vaser og koster 300 kr, hvor du så kan trække 20% fra. Mere information: Klik hér.

Lyngby vase

lyngby1

Forvirringen var total, da to virksomheder pludselig sad med rettighederne til at re-lancere de karakteristiske Lyngby vaser. På den ene side var der Hifling Design, og på den anden, måske lidt mere officielle front, kom Lyngby Porcelæn, der har produceret vaserne siden 1936. Hos Imerco sælger de vaserne fra Hifling Design, og her koster en vase på 20 cm. 500 kr. Mere information: Klik hér.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *