Fredagsfund #28: Inspiration til børneværelset

I denne uges fredagsfund har vi endnu en gang været forbi Lauritz.com og vi har fundet en lang række skønne sager frem til børneværelset. Nøgleordene er derfor godt håndværk, gode materialer, og klassisk design, der selv i år 2014 har sin eksistensberettigelse.

Kay Bojesen gyngehest

fredagsfund4

Kay Bojesen designede ovenstående gyngehest i 1936. Det i sig selv, synes jeg er ganske imponerende. Den er udført i bøgetræ, og fremstår i en ganske fin stand, alderen taget i betragtning. Auktionen slutter 17/3-2014, og varen befinder sig hos Lauritz.coms filial i Hørsholm.

Du kan byde på Kay Bojesen gyngehesten ved at klikke hér. 

Kay Bojesen børnestole

fredagsfund2

Kay Bojesen var en aktiv herre i 1930’erne, hvor disse børnestole også vurderes til at være fra. Stolene er vendbare og det det giver altså anledning til to siddehøjder. De er udført i lakeret bøg, og skulle du være klar på en udfordring, så kan de med fordel sættes i stand. Auktionen slutter d. 17/3-2014, og stolene befinder sig hos Lauritz.com i Helsingør.

Du kan byde på Kay Bojesen børnestolene ved at klikke hér.

Argentinske lammeskind

fredagsfund3

Et godt lammeskind går aldrig af mode, men som med alle andre ting, er der en klar sammenhæng i mellem pris og kvalitet. På Lauritz.com faldt vi over ovenstående sæt, der er vurderet til 2000 kr. Højeste bud lige pt. er dog kun 350 kr, og auktionen slutter d. 19/3-2014.

Du kan byde på lammeskindene ved at klikke hér. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *