Vipp annual colour 2014: Hello Yellow Fellow!

Så er Vipp på banen med årets farve for 2014! En farve, der bedst kan beskrives som en sart gul, der leder tankerne hen på påskeliljer og i den grad forår! Serien hedder i år “Yellow fellow” og hvert år siden 2006, har Vipp lanceret en ny frisk farve, der på en og samme gang både bryder og matcher basisfarverne i hvid og sort. For en virksomhed som Vipp, der må siges at elske hvid og sort, er det altså et frisk pust.

Byd velkommen til den nye familie!

vipp3

Serien består af et tandbørstekrus, sæbedispenser, toiletbørsten og de traditionelle pedalspande på hhv. 4 og 14 liter. Det er umiddelbart en mindre serie, end de tidligere år, og om det vidner om en aftagende interesse for Vipps produkter i disse særlige farver er ikke til at sige. Det er anden gang, at Vipp er ovre i de gullige nuancer – og kendere af Vipp, vil måske huske Yellow Cab-serien fra 2009. Den gang så serien ud, som på billedet herunder. Inspirationen til Yellow Cab serien kom naturligvis fra New Yorks gule taxaer, og resultatet sidder da også lige i skabet.

vipp-2009

Vipp Yellow Fellow rammer butikkerne i starten af marts, og er allerede så småt begyndt at melde sin ankomst på diverse webshops samt Vipps egen hjemmeside. Priserne er de samme, som de traditionelle produkter i hvid og sort. Skulle du være blevet mere forelsket i den den taxagule farve fra 2009, så dukker de en gang i mellem op på DBA.dk og Lauritz.com.

Tak til Vipp for lån af billeder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *