Kom med på Royal Copenhagens malerskole

Det ser legende nemt ud at male en Royal Copenhagen kop, men det er det nok desværre ikke. Hvis du har mod på at tage udfordringen op, så har Royal Copenhagen netop tilføjet en række nye datoer til deres populære malerskoler i Aarhus og København. Glem alt om 1. sortering og 2. sortering for en stund, for en ægte Royal Copenhagen samling er først komplet, når man kan tilføje sit eget personlige stykke porcelæn til samlingen!

malerskole4Det koster 300 kr. at være med, og der er afsat ca. 1 time og et kvarter, til at du kan designe dit helt eget stykke Royal Copenhagen porcelæn. Royal Copenhagens dygtige porcelænsmalere står naturligvis til rådighed, og er klar til at lære fra sig – og hjælpe med at få dig på ret køl, hvis det er ved at gå galt. Derudover byder Royal Copenhagen også på en kop kaffe eller the – og mon ikke, at de varme drikke bliver standsmæssigt serveret i egne kopper og krus?

malerskole5

Fra du er færdig med at dekorere porcelænet, går der ca. 3 uger før det kan afhentes i butikken. Først skal det nemlig glaseres, og sidenhen en tur i ovnen på Royal Copenhagens porcelænsfabrik, for at få samme holdbarhed, som du kender fra porcelænet i butikkerne. Hvis det lyder som noget, som du gerne vil med til, så klik på linket her, hvor du kan tilmelde dig til malerskole i enten Aarhus eller København. De første tilgængelige tider er henne omkring påsken – hvilket jo for manges vedkommende falder ganske belejligt sammen med ferietid.

Tak til Royal Copenhagen for lån af billeder!

4 comments Add yours

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *