Fredagsfund #24: Bambusmøbler fra Netto og IKEA

Det er blevet tid til endnu en omgang fredagsfund – og endnu en gang har Netto fundet plads til fine kampagnevarer udført i bambustræ. Netop bambustræ er IKEA også ganske gode til at få noget godt ud af, og det lette

Reol og knagerækker fra Netto

netto-fredagsfund

Reolen koster 199 kr, og knagerækken der fåes i 2 størrelser koster fra 25 kr. til 35 kr. Det er altså ganske rimelige priser! Tilbuddet gælder officielt først fra i morgen, men som altid med Netto, så er de nok at finde i de fleste butikker allerede nu! Reolen kan nemt bruges i køkkenet, på børneværelset eller på badeværelset og fra troværdige Netto-kilder har jeg ladet mig fortælle, at hyldernes placering ikke kan justeres.

Sofaborde fra IKEA

ikea-ps

Bordet på billedet ser ud bordet ud til at være markant lysere ud, end det er i virkeligheden. Det er i virkeligheden meget tættere på farven på billedet fra Netto. Bordet koster 200 kr. og modellen hedder PS. Jeg har selv sådan et bord stående, og jeg personligt ganske tilfreds med kvaliteten i forhold til prisen. Samtidig er det nemt at flytte rundt på og trådhylden er super funktionel til opbevaring af blade, fjernbetjeninger og hvad man ellers gerne vil have lige ved hånden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *