IKEA Bråkig: Her kommer forårets farver

Hvad får man, hvis man tager en stylist, en gallerist samt en grafisk designer fra ArtRebels og sætter dem sammen med et designteam fra IKEA, og beder dem designe en række nye sager til IKEA? Svaret er IKEA Bråkig, en farvestrålende kollektion bestående af 30 produkter, der kommer til salg i alle landets IKEA butikker fra d. 31. januar.

Serien består af alt fra kasser til opbevaring, møbler som borde og stole, viskestykker, sengetøj samt tapet og porcelæn. Der er forårsfarver for alle pengene, så hvis du er begejstret for pastelfarver, så vil Bråkig kollektionen med garanti være noget for dig. I løbet af de seneste par år har vi set mere og mere til harlekin-mønstret, og især Ferm Living har formået at præsentere en bred palette af produkter med det karakteristiske mønster. Det er dog, når alt kommer til alt, et forholdsvist universelt mønster – og det kommer da også til udtryk ved, at især Bråkig keramik produkterne sidder lige i skabet. Bråkig kollektionen omfavner også trends som kobber, og gode gedigne materialer, i form af fyrretræ.

Kollektionen bliver ikke tilgængelig på IKEAs hjemmeside, ligesom den kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du ser noget, du kan lide, bør du derfor bestræbe dig på at besøge IKEA i løbet af weekenden.

ikea-artrebels
Bråkig benbuk kr. 90 & Bråkig bordplade kr. 499

garderobe9
 Bråkig garderobestativ kr. 399

taepper4
Bråkig tæpper kr. 599

taburet82
Bråkig taburet kr. 99 & Bråkig bakke kr. 119

ikea-stole
Bråkig stol kr. 495,-

ikea-sengetoej
Bråkig taburet kr. 699 og Bråkig pudebetræk kr. 59

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *