Fredagsfund #16: Få det hele for det halve

I denne 16. udgave af fredagsfund har vi fundet en række populære produkter til din bolig, som kun koster omtrent det halve af de populære mærkevarer! Inspiration er en svær størrelse, men efter vores mening, skal der være plads til godt design i alle hjem, uanset pengepungens størrelse!

ILVA Square lampe vs Muuto Wood lampe

 

muuto-ilva

Ilvas lampe koster normalt 500 kr., men er pt. på tilbud til 350 kr i butikkerne. Det er ikke muligt at købe varerne direkte fra ILVA’s hjemmeside, men du kan læse mere om Ilva Square ved at klikke hér. Muuto’s lampe koster 1000 kr og kan købes i diverse velassorterede interiørbutikker og webshops. Du kan købe Muuto Wood lampen ved at klikke hér.

 

 ILVA Kelly stol vs Eames DAX stol

eames-dax-ilva-kelly

Begge stole opfylder et basalt hov: Behovet for at sidde ned. Stolen til venstre fra ILVA kan du komme til at sidde i for 600 kr., og stolen til højre, som er designet af ægteparret Charles og Ray Eames, kan blive din, hvis du er klar til at betale 2600 kr. Du kan læse mere ILVA Kelly stolen ved at klikke hér og hvis du drømmer om Eames stolen, så kan du købe Eames Dax stolen ved at klikke hér.

ILVA Nancy vs Kähler Omaggio

ilva-kaehler

Da jeg startede med at skrive det her indlæg, havde jeg ikke troet, at ILVA ville rende med så meget af opmærksomheden. Med hånden på hjertet er der kun et vist antal måder man kan designe en vase, hvis man på forhånd har besluttet sig for, at sorte og hvide striber skal være de bærende elementer. Prisen for ILVA’s bud på sådan en vase, med en højde på 19 cm, er 169 kr, hvor en omtrent tilsvarende vase fra Kähler vil stå dig i 299 kr. Du kan læse mere ILVA Nancy vasen ved at klikke hér og du kan købe Kähler Omaggio vasen ved at klikke hér.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *