Fredagsfund #15: Kähler Avvento, Georg Jensen guldstjerne & Ferm Living juletræstæppe

Det er fredag, der er 11 dage til juleaften, og det er blevet tid til den 15. udgave af vores fredagsfund-serie. I anledningen af denne søde juletid har vi fundet en række klassikere frem fra gemmerne, der med garanti kan sprede julehygge igennem december – og i mere end en forstand sætte prikken over i’et den 24. december.

Kähler Avvento lysestager

kaehlerKähler Avvento er nogle små hyggespredere. De er hver glaseret i deres egen grønne farve, og så passer juletræslysene perfekt ned i. Lysestagerne kaster nogle flotte skygger, står stearinlysene er tændt, og det bedste af det hele er vel næsten, at de kan stå fremme hele året. Hos Luxoliving.dk kan du købe et sæt med alle fire for 400 kr – det er en besparelse på 100 kr.

Du kan købe Kähler Avvento lysestagerne ved at klikke hér

Georg Jensen guldstjerne

 

georg-jensen

 

Noget af det smukkeste ved et juletræ er topstjernen, og jeg har altid været begejstret for Georg Jensens bud på sådan én. Topstjernen her er belagt med 24 karat guld og kan nemt bruges gennem hele december, som en juleuro, med det medfølgende silkebånd. Normalprisen er 700 kr, men vi har fundet den på tilbud til 549 kr hos Bezzer.

Du kan købe Georg Jensen topstjernen ved at klikke hér.

Ferm Living juletræstæppe

juletraestaeppe juletraestaeppe2

Ferm Livings juletræstæpper er igen i år rasende populære! Hos Luxoliving.dk har de stadig et par stykker af hhv. Half Moon og Star Oliven på lager. Prisen er 300 kr, og hvis du bestiller nu, kan du være sikker på at modtage inden juleaften.

Du kan købe juletræstæppet fra Ferm Living ved at klikke hér.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *