Favoritter i kobber fra Verner Panton, Frama & Ferm Living

Kobber er efterhånden ved at blive det nye sort og er blevet en naturlig del af farvepaletten i designbevidste hjem. I indlægget her kan du blive klogere på, hvad der efter vores mening, er værd at have med i overvejelserne, hvis du drømmer om at få kobberfarven indenfor.

Er kobber kommet for at blive?

Kobber har længe været populært og i den seneste tid, er der dukket adskillige klassiske produkter op i en kobber-udgaver. Det gør det jo derfor nærliggende at reflektere over, om det er en langvarig tendens, eller om kobber efterhånden er kommet for at blive. Det smukke materiale gør sig godt i den bløde nordiske stil, hvilket gør det muligt at matche farven med den lysere farvepalette. Vi vil derfor ikke være kede af at investere i en eller flere, af de nedenstående produkter.

frama-2

Virksomheden Frama CPH står bag ovenstående lampe. I alt sin enkelhed består ovenstående lampe af en fatning, og en tilhørende E27 pære. Her må vi dog slå et slag for, at lampen bliver forenet med Diamond Light pæren fra Frama CPH. Prisen for fatningen er 300 kr og pæren står dig i 250 kr.

Du kan købe Frama CPH E27 Kobber ved at klikke hér.

vp-kobber
Den danske designvirksomhed AndTradition har bestemt gjort sig bemærket med deres fornemme produktioner af Verner Pantons klassiske pendler og bordlamper. Flowerpot VP1 pendlen er naturligvis ingen undtagelse. Prisen for pendlen er 1795 kr.

Du kan købe Verner Panton Flowerpot i kobber ved at klikke hér.

20130922-015447.jpgFerm Living har sendt ovenstående bakke på markedet. Bakken er udført rustfrit stål og har derefter fået en kobberbelægning. Brug den på sofabordet, til at få styr på de løse sager.

Du kan købe kobberbakken fra Ferm Living ved at klikke hér.

20130922-015933.jpg

Familievirksomheden By Lassen har haft stor succes med at relancere Mogens Lassens ikoniske lysestager. Kobberudgaven har efterhånden et par måneder på bagen, men formår alligevel at snige sig med på denne liste. Lysestagen er udført i forkobret stål og koster 1300 kr.

Du kan købe Kubus stagen hos Høgh Shoppen ved at klikke hér.

 

One comment Add yours

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *