Køb de nye plakater fra 215.dk med rabat

Hvis du følger Tarik fra 215.dk på Facebook eller Instagram, har du sikkert lagt mærke til, at Inca-familien er blevet udvidet med fem nye medlemmer. For at markere familieforøgelsen, har 215.dk indgået en aftale med dealsitet Downtown.dk – og det betyder, at du kan få de nye plakater i 50×70 cm til 190 kr.

Mød det nye kuld

Den nye serie består af IncaUnicorn, IncaCow, IncaRacoon, IncaPanda og IncaHippo. På Facebook har det været muligt at følge tilblivelsen af de nye plakater, hvor der undervejs har været sneak-peaks på de nye plakater. Hvis du gør brug af Downtowns tilbud, kan du få fingrene i en af de fem nedenstående plakater til den nette sum af 190 kr. Du sparer således 85 kr. i forhold til den vejledende udsalgspris – og så bliver plakaten endda sendt hjem til dig i et plakatrør, så den er klar til at blive hængt op.

inca2

Som altid, er plakaternes udtryk simpelt, men alligevel med nok dybde til, at man kan fordybe sig i motivet og nær-studere de enkelte mønstre. Pastelfarverne er vi stadig lige begejstrede for, men skulle vi vælge vores favorit her og nu, ville det nok være den nye IncaPanda på den lysegrå baggrund, som du kan se på billedet herunder.

inca3

IncaPanda med Mona-Lisa udtryk skal nok blive en ny kioskbasker!

inca5

Ønsker du at gøre brug af tilbuddet, så skal du bare klikke hér. Så bliver du automatisk stillet videre til Downtown.dks hjemmeside, hvor du kan læse mere omkring plakaterne og tilbuddet. Tilbuddet gælder til d. 22/10-2013.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *