Inspiration fra Instagram #2

Vi har sagt det før og nu siger vi det igen: Vi elsker Instagram! På Instagram har vi netop passeret 1000 billeder med #detydre tagget. Vi har samlet fire af vores favoritbilleder fra Instagram, der alle viser hvordan du kan få skovens rå træstubbe ind i stuen, alt afhængig af hvor meget arbejder, du ønsker at lægge i det.

Den overskuelige løsning

detydre-web

Ovenstående billede er taget af @svinther. De to træstubbe har fået lov til at beholde barken og udgør her et sofabord. Resultatet er simpelt og det rå look fungerer godt, sammen med sofaen og parketgulvet!

detydre-web-5

Ovenstående billede er taget af @Fru_bruun og fungerer som et sidebord i stuen. Lysestagen er fra Menu og hedder Pipe, og jeg kan huske, da jeg så den første gang i Bahne. Der kunne jeg ikke lade være med at tænke på hvordan det ville se ud, hvis man bankede den ned i sin højglans kommode. Så fungerer det alt andet lige lidt bedre i en gammel træstub.

Den ambitiøse løsning

detydre-web-4

Billedet er taget af @JacobWJeberg og viser en prototype, på en alternativ vinholder. Vinholderen er udført i skandinavisk træ, og selvom vi ikke ved hvordan træet undgår at vælte, så synes vi stadig, at det ser super sejt ud!

detydre-web-3

Billedet er taget af @cathrineamilie – og en gang i mellem er det altså bare rart at se en anden trækasse, end de gamle Carlsberg og Tuborg ølkasser!

Er du på Instagram?

Er træstubbe og lignende blevet en del af din indretning? Så tag dit billede på Instagram med #detydre – vi elsker at kigge på billeder. 🙂

[GARD align=”center”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *