3 ting jeg drømmer om

Det er altid tilladt at drømme – og dette i indlæg kan du se 3 fine ting, der gerne måtte flytte ind i mit hjem. Det drejer sig blandt andet om et fancy spejl, en lampe der er håndfoldet i papir og en plakat med et billede af en sol. Tilfældigt? Måske. Om jeg er vild med det? Bestemt!

“The Sun, It Shines” plakat fra Etsy.com

Lad os starte i den farverige ende, med en plakat fundet på Etsy.com. Plakaten hedder “The Sun, It Shines” og er faktisk mere end bare en plakat. De iøjnefaldende solstråler fungerer samtidig som en kalender, da hver dato er angivet med ugedag og måned. Nedenstående billede er 2013-udgaven, men når 2014-udgaven ryger til salg om et par uger, er jeg klar til at trykke på bestil.

etsy-sun

Plakaten koster 128 kr. + forsendelse fra England. Derudover forventer jeg at skulle bruge et par hundrede kr. på at få plakaten indrammet hos Lyrum Rammer i Aarhus.

Ferm Living Wall Wonder Mirror

Da jeg bladrede kataloget med efterårskollektionen fra Ferm Living igennem fangede nedenstående spejl min interesse, som noget af det første. Først og fremmest er det befriende at se et spejl, som ikke hænger i et læderbælte. At det så samtidig har en form lig det spejl, der hang i entreen i mit barndomshjem, gør det kun mere interessant for mig. På mit gamle værelse havde jeg ligeledes en sættekasse – og jeg havde stor fornøjelse af at sætte ting frem, som jeg holdt af at kigge på. Lysten til at gøre det igen meldte sig straks, da jeg bed mærke i detaljerne i nedenstående spejl.

fermliving

Wall Wonder Mirror er udført i røget egetræsfinér og laminat, spejlet koster 1499 kr. og kan købes hér, når det bliver tilgængeligt i løbet af oktober måned.

Snowpuppe Chestnut lampe

Jeg kan egentlig ikke huske, hvornår jeg sidst har været imponeret af noget, som er lavet af papir. Nuvel, origami er da ganske nydeligt og sikkert ganske hyggeligt tidsfordriv, for de, der mestrer kunsten, men ellers har jeg svært ved at komme med et eksempel. Det skulle vise sig, at det hollandske designstudioe Snowpuppe skulle rykke ved dette ideal.

chestnut

 

Lampen, som du ser på billedet herunder hedder Chestnut og er resultatet af en kreativ omgang med papir, en E27 porcelænsfatning og kommer med en 2 meter lang stofledning. Lampen koster 795 kr. og kan købes hér.

[GARD align=”center”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *